Falburkolat 

A hangulat felelőse


Ha a tapétázást választjuk, megannyi szempontot figyelembe kell vennünk a termék megvásárlása előtt, hiszen a tapéta alapvetően befolyásolja egy helyiség hangulatát, színdinamikáját. Összhangban kell lennie többek között a kívánt funkcióval, a természetes és mesterséges megvilágítással, a bútorokkal és a lakástextilekkel. 

A vinyl tapéta


Különösen ellenálló, könnyen tisztítható, egyszerűen eltávolítható, tartós tapétafajta. Alkalmas vizes helyiségek, előszobák tapétázására is. Rugalmas film felhasználásával készül, a hátoldala papír-,vlies-, vagy textilalapú lehet. Különböző mintázattal készül, egyes fajtái hűen visszaadják a növényi rostból készült tapéták hatását.

A textil tapéta

Mérettartó, jól szellőző, környezetbarát, természetes burkolóanyag, melynek felső rétege szövetből, a hátoldala papírból, vagy vliesből készül. Fényvisszaverő képessége nem jelentős, ezért tompítja a helyiség fényviszonyait. Szabálytalan, repedezett felületeken is tartós és erős bevonatot képez, ajánlott átlátszó ragasztóval felragasztani. Soha ne öblítsük le vízzel!

A papír tapéta

Papír tapéta általában olcsóbb, mint a vlies vagy vinyl tapéta. Jobban tartja magát olyan felületeken, ahol a nehezebb tapétával problémánk akadhat. Viszont a papír tapéta a ragasztó felkenése után kissé összeugorhat. Nem ajánlott nyirkos környezetbe és repedezett falra.  Kopásállóságuk is lényegesen rosszabb, mint a többi anyag esetében.  

A vlies tapéta

Speciális tapéta, ami poliészter és cellulóz szálakból készül, jellegzetessége, hogy mérettartó, ezért felhelyezésekor a falat kell beragasztani, nem a tapétát. Egyenetlen, durva falfelületre is ajánlott, rendkívül kopásálló.

3D-s tapéta

A nappalik, étkezősarkok, sőt hálószobák fotótapétáinak szintén csodájára jártunk. A teret valami hihetetlenül növelik, és elkápráztatják az embert. A látvány egészen elragadó, feltéve, ha sikerül eltalálnunk a tapétát.

A slate designe 

Kőfurnér burkolat egy rendkívül környezetbarát, szinte papírvékonyságú termék, mely egy nagyon vékony pala rétegből és egy vízbázisú polimerrel kezelt természetes rostból álló hordozó rétegből áll. 

Szolgáltatások

Enteriör tervezés (díjtalan)

Hamarosan...

Tanácsadás (díjtalan)

Hamarosan...

Megkeressük Önnek! (díjtalan)

Hamarosan...

Kivitelezés (díjszabással)

Hamarosan...

Látogasson el hozzánk!

INKU NYÍREGYHÁZA, Szent-István u. 6., Telefonszám: (30) 219 6485, E-mail: inkuinfo@gmail.com