LAKÁSTEXTIL

"Öltöztessük fel" együtt otthonát!

Aquaclean - Újdonság!

Az Aquaclean Technológia egy fejlett bútorszövet védelmi eljárás. Az eljárás során minden egyes szövetszálat egy láthatatlan molekuláris bevonattal fednek le, így a szennyeződés nem tud beszívódni az anyag belsejébe. 


Az Aquaclean technológia egy forradalmian új eljárás, mely lehetővé teszi, hogy a foltok csupán egy kis víz segítségével eltávolíthatók legyenek.

Aquaclean segítségével eltávolítható a legtöbb háztartásban előforduló szennyeződés (bor, tinta, szósz, zsír, sár, csokoládé, krém, stb.), életünk egyszerűbbé válik, és több időnk marad a fontosabb dolgokra.

Klasszikus bútorszövet

A klasszikus bútorszövet (bársony, brokát, selyem) kidolgozott mintájával a régmúlt korok hangulatát idézi fel otthonunkban. A bútorszövet színének megválasztásánál a sötét árnyalatokon kívül válogathatunk a pasztellszínek közül is.

Modern szövetek

A modern bútorszövet jellemzője a letisztult szín- és formavilág: monokróm színek használata, absztrakt, geometriai minták. A designe bútorok kárpitozására ajánlott a különleges kikészítésű textilbőrök (műbőrök) és bőrhatási anyagok használata.

Kültéri szövetek

A kültéri bútorszövet jellemző tulajdonsága, hogy nagy ellenálló képességgel rendelkezik: szennytaszító, színét megőrzi erős fényben is, nagy kopásállósággal bír. Különleges eljárással a kültéri bútorszövet 100%-os vízlepergetővé tehető.

Textilbőr

A kültéri bútorszövetek speciális változatát képviselik az autókba, motorra, repülőbe és hajókra szánt anyagok, textilbőr anyagok, melyek különlegesen nagy ellenálló képességüknek köszönhetően folyamatos használat mellett is megőrzik színüket és formájukat, sós tengervíz és UV sugár ellenállóak.

SZOLGÁLTATÁSOK

Enteriör tervezés

Részletek..... Hamarosan!

Tanácsadás

Részletek..... Hamarosan!

Megkeressük Önnek!

Részletek..... Hamarosan!

Kivitelezés

Részletek..... Hamarosan!

Kérjen ingyenes visszahívást!

Kérjük, adja meg elérhetőségét és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.