KARNISOK

Sínes karnis, rúdkarnis, motoros karnis, exkluzív karnisok

Sínes karnis

Jó minőségű, standard, fehér, 1-2 és 3 soros műanyag mennyezeti sínek, a függönyök, sötétítők, drapériák praktikus rögzítéséhez. A szabványos 12 mm-es vastagság a gipszkarton álmennyezetekbe könnyen beszerelhető, süllyeszthető. Süllyesztés nélküli beépítés esetén karnistakaró díszlécet vagy takaró drapériát ajánlunk a műanyag mennyezeti sín eltakarására. Nagy előnye, hogy olcsó és bármilyen hosszúságban felhelyezhető

Alumínium sínes rúd karnis

Ebbe a csoportba sorolható az a függönykarnis, ahol alumínium karnissínen lévő műanyag csúszkák segítségével rögzíthető és mozgatható a függöny. A mozgatás történhet kézzel, zsinórral vagy motorral
Az alumínium függönykarnis előnye, hogy időtálló, viszonylag olcsó, szinte minden területen felhasználható. A műanyag csúszkák hangtalan siklást biztosítanak a függöny mozgatásakor.
A karnis teherbírását és hajlíthatóságát a profil keresztmetszete határozza meg. Az alumínium sínes függönykarnis szerelhető falra és mennyezetre, valamint ferde síkokra egyaránt. Karbantartást nem igényel

Meghibásodás esetén a karnis javítását rövid határidőn belül vállaljuk.

Rúdkarnis

A függönykarnisok legnagyobb csoportját a rúdkarnisok alkotják. Anyagát tekintve lehet: rozsdamentes acél, kovácsoltvas, inox, réz, fa, inox és fa kombinációjaA rúdkarnis minden alkotóeleme látható, nem takarja drapéria, ezért fontos, hogy esztétikus legyen.

Itt elsősorban a karnis végei dominálnak. Több száz rúdkarnis fajta között szinte biztosra vehető, hogy minden lakáshoz, függönyhöz megtalálható a hozzá illő.

A vitrázs

Rendkívül praktikus. Ajánljuk konyhába és fürdőszobába egyaránt. Felejtse el a fúrást, faragást. Vitrázsrúdjait csavarozva vagy akár ragasztva is felszerelheti.

Fa karnis

A fa karnis napjainkban is nagyon kedvelt, klasszikus árnyékoló. Vannak fatokos, vagy csak előlapos karnisok, díszlécekkel, avagy nélküle.
A fa karnis önmagában még nem alkalmas a függöny rögzítésére, ezért azokba síneket helyezünk. Igénytől függően egy vagy kétpályásat.
A fa karnis rendkívül megbízható, mutatós, tartós, a helyiség enteriőrjének meghatározója lehet.

A fa karnis nem igényel különösebb karbantartást. Portalanítással, vagy enyhén nedves ronggyal könnyedén tisztán tartható.  

SZOLGÁLTATÁSOK

ELSŐ SZOLGÁLTATÁS

Hamarosan...

MÁSODIK SZOLGÁLTATÁS

Hamarosan...

HARMADIK SZOLGÁLTATÁS

Hamarosan...

NEGYEDIK SZOLGÁLTATÁS

Hamarosan...

Látogasson el üzletünkbe!

INKU NYÍREGYHÁZA, 4400 Szent István u. 6. Tel.: (30) 219 6485