Meleg burkolatok minden helyiségbe

Minőségi talpalávalók 

A laminált padló

A laminált padló anyaga több mint 90%-ban igazi fa. Természetesen nem a szó szoros értelembe vett fa fűrészáru, hanem egy faőrlemény, ami teljesen környezetbarát. 
A fózolás elsősorban esztétikai előnyt jelent, de amellett, hogy jól néz ki, minőségben is többet nyújt.
A fózolás, a laminált padló élének 45 fokos lemarása, ami még hasonlóbbá teszi a valódi fa padlóhoz.
Manapság a legmodernebb termékek 2/3-a már ezzel a technológiával készül.

A vinyl padló

A vinyl padlók a környezetet, sőt az egészségünket sem károsítják - a tévhitekkel ellentétben! A legtöbb mai vinyl padló szinte már 100%-ban újrahasznosított anyagból készült, sok pedig 25-30%-ban tartalmaz újrahasznosított anyagot. Mivel nem bocsát ki semmilyen, környezetre vagy egészségre káros anyagot - így tudatos választásnak bizonyul. Magas terhelhetőségű, magas kopásállóságú felületek, változatos mintákkal, színekkel és igazán dekoratív, trendi dekorokkal készülnek.

Padlószőnyeg

Az első tanácsunk: felejtsen el minden előítéletet a szőnyegpadlókkal kapcsolatban! Azon túl, hogy otthonában a legmagasabb komfortérzetet kétségkívül szőnyegpadlóval érhet el, a mai teflonszálas, antiallergén, antisztatikus és portaszító szőnyegpadlóknak a világon már semmi közük sincs akárcsak tíz évvel ezelőtti társaikhoz. Bemutatótermeinkben a legnagyobb európai szőnyeggyártók termékeit vethetik össze: a 3.000 darabos választékunk a teljes palettát lefedi, legyen szó közületi vagy lakossági igényekről. 

Hagyományos padlószőnyeg

A kereskedelmi forgalomban kapható szőnyegpadlók túl nyomó többsége szintetikus alapanyagú, ami jellemzően két alapanyag valamilyen kombinálásával készül: ezek a poliamid (PA) és a polipropilén (PP). A polipropilénszál bár olcsó, de lényegesen gyengébb tulajdonságokkal bír, míg a poliamidszál drágább, viszont az ebből készült szőnyeg sokkal erősebb, ellenállóbb és lényegesen magasabb használati értékű lesz. 

Bambusz szőnyeg

A bambusz, mint textilalapanyag méltán vált az elmúlt évek nagy slágerévé.

A bambuszmolekulák antibakteriális tulajdonságot, a bambusz szöveteiben megbúvó milliárdnyi parányi üreg különleges hőszigetelést, a kapillárisok kimagasló nedvességszabályozó képességet biztosítanak ennek a különleges természetes szőnyegpadlónak

Smartstrand - kukoricaszőnyeg

Lakberendezők számára küldött kérdőíven tette fel az INKU az alábbi kérdést: milyen az ideális padlószőnyeg? A válaszok alapján a tökéletes szőnyeg kényelmes, pihe-puha, harmonikus színű és elnyűhetetlen, a takarítása persze gyerekjáték, hiszen már eleve nem tapad rajta szennyfolt, nem fakul, és természetesen egészséges is, hiszen természetes alapanyagból készül. Mindezek mellett ráadásul ára is megfizethető. Vagyis: a Smartstrand.

Szolgáltatások

Enteriör tervezés (díjtalan)

Hamarosan...

Tanácsadás (díjtalan)

Hamarosan...

Megkeressük Önnek! (díjtalan)

Hamarosan...

Kivitelezés (díjszabással)

Hamarosan...

Látogasson el üzletünkbe!

 INKU NYÍREGYHÁZA, 4400 Szent István u. 6. Tel.: (30) 219 6485      E-mail: inkuinfo@gmail.com