Különleges árnyékolás

Izgalmas kiegészítői a lakásnak

 A függöny és sötétítők mellett vannak olyan árnyékolófajták, melyeket sokkal inkább azok választják, akik igazán egyedi módon szeretnék kiegészíteni lakásukat. A variációk ezerféle megjelenése mellett most itt van pár különleges példa az árnyékolásra.

A szalagfüggöny

Lakóterekbe, irodaházakba - egyenes és ferde felületekre. A hagyományos gyöngylánccal összefűzött kivitel mellett hegesztett súlylapos megoldással is kínáljuk, ami lakóhelyiségekbe esztétikus. Az egyszínű hagyományos anyagok mellett mintás és különleges anyagok is választhatók. Mozgatása kézi vagy motoros szerkezettel lehetséges.

A roletta

A legrégebben használt, és talán a legegyszerűbb árnyékoló. Már több mint száz éve ismert. Egyfajta lapfüggöny, amit drapéria anyagokból készítenek és ablaküvegre húzhatjuk rá. Mivel anyagból van, ezért nem olyan hatásosan árnyékolja be a szobát, mint a redőny, vagy a reluxa. Viszont ha színes darabot választunk, akkor feldobhatjuk vele a szobát. Használata mára inkább a tetőtéri lakásokra, házakra korlátozódott, mert a kis ferde ablakokra ez a leggazdaságosabb választás.  

A reluxa

A reluxa szintén a régi, közkedvelt, jól bevált árnyékolók közé tartozik. Főleg irodákban alkalmazzuk, de napjainkban sokszínűsége miatt otthonunkban is praktikus árnyékoló lehet. A reluxa kis helyigénye, az egyik fő erénye. A reluxa lamelláinak a dőlésszögét váltva szabályozhatjuk a fény beáramlását, mindemellett megfelelően gátolja a belátást. A reluxa lamellák készülhetnek alumíniumból vagy fából. 

A sávroló

Amennyiben nem tudna dönteni, hogy a rolót vagy a reluxát válassza, ajánljuk figyelmébe új sávroló vagy dupla roló néven ismert termékünket.
Elegáns, otthonos, egyedi méretre is készíthető, gyöngylánc kezeléssel ellátva, melynek segítségével Ön szabályozhatja, hogy mennyi fény szűrődjön be a roló sávjain keresztül.

A raffroló

Legnagyobb előnye, hogy helytakarékos. Ahol nincs hely oldalirányú textil gyűjtésére, úgy mennyezet felé tudjuk gyűjteni, akár a fényfüggönyt, akár a sötétítőt. Nem csak praktikus, hanem gazdaságos és nem utolsó sorban esztétikus, mivel minden stílushoz alkalmazható megoldás. Szerelési lehetőségeik sokrétűek, mivel mennyezetre, oldalfalra, ablakkeretre egyaránt megoldhatóak.

A naplepel

Az egyre elviselhetetlenebb nyári kánikulák idejére nincs klímája, drága redőnye ami megvédené a hőségtől?
A megoldás NAPLEPEL! 
Külső napvédelmet az ablakra, balkonra, speciális fényvisszaverő, árnyékoló szövetből, amely egyben véd a kánikula, a belátás és a kellemetlen madárlátogatók ellen is. 

Naplepel előtt...

A naplepel felszerelése

Naplepel után...

Akár hatalmas felületekre is megoldás lehet  a  naplepel

A télikert árnyékoló függönyök

Itt A kültéri árnyékoló előnye, hogy forró nyári napokon a hőt már kint felfogja, így hatásfoka lényegesen jobb, viszont a kültéri elhelyezkedése miatt jobban ki van téve az időjárásnak.

SZOLGÁLTATÁSOK

Enteriör tervezés (díjmentes)

Hamarosan...

Tanácsadás (díjmentes)

Hamarosan...

Megkeressük Önnek! (díjmentes)

Hamarosan...

Kivitelezés (díjszabással)

Hamarosan...

Látogasson el hozzánk!

INKU Nyíregyháza, 4400 Szent István u. 6. Tel.: (30) 219 6485